$

Custom Amount

Personal Info

Receipt

Clause

You will be directed GivePlease Payments to complete your donation

Donation Total: $10.00 One Time

Sokong Madrasah Kami

 

Nabi SAW berkata,
“Berilah Amal tanpa berlengah, kerana itu menghalangi musibah”
(Al-Tirmidhi)

Kami menerima sumbangan dari kad kredit dan debit (Visa atau Mastercard), eNETS, PayNow dan juga melalui GIRO. Kami meminta kemurahan hati anda untuk menyumbang secara berulang setiap minggu melalui kad kredit / debit atau GIRO untuk membantu menyokong madrasah dengan cara yang lebih lestari.

1. Muat turun dan isi borang giro
2. Cetak dan tandatangan secara manual pada borang bercetak. Ini penting kerana bank hanya akan memproses borang GIRO yang ditandatangani secara manual
3. Lipat borang dan hantarkan di kotak pos yang berdekatan dengan anda. Tidak perlu cap tambahan!

 

“Bagi pihak Madrasah, saya ingin mengucapkan terima kasih atas kemurahan hati anda dan semoga Allah membalas perbuatan dan niat mulia anda 

Madrasah kita adalah tonggak masyarakat kita. Pada masa-masa luar biasa ini, sumbangan anda tentu akan sangat bermakna dalam membuat perbezaan besar bagi Madrasah dan masyarakat kita. “

Dr Nazirudin Mohd Nasir
Mufti, Republik Singapura

Terima kasih atas sumbangan baik anda, kemurahan hati anda akan membantu kami membina masa depan yang cerah untuk pelajar kami dan Semoga Allah memberkati anda!

Mr Noor Isham Sanif

Pengetua Madrasah Irsyad Zuhri
Al-Islamiah

Terima kasih atas sumbangan anda. Kemurahan hati anda akan membantu kami membina masa depan yang cerah untuk pendidikan Madrasah. Semoga Allah memudahkan jalan anda ke Jannah.

Ustaz Syed Mustafa Alsagoff

Pengetua Madrasah Alsagoff
Al-Arabiah

Terima kasih atas sumbangan anda yang baik, kemurahan hati anda akan membantu kami membina masa depan yang lebih cerah untuk pelajar kami. Jazaakumullah khairal jazaa ’. Semoga Allah memberkati anda.

Mr Herman Cher Ma'in

Pengetua Madrasah Al-Arabiah
Al-Islamiah

Kami mengucapkan terima kasih kepada masyarakat atas semua sokongan dan doa anda. Semoga Allah swt memberi ganjaran yang banyak.

Mdm Khairiana Zainal Abidin

Pengetua Madrasah Aljunied Al-Islamiah

Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas sumbangan anda. Derma anda sangat penting bagi kami. Ini akan membantu kesinambungan kita untuk melayani masyarakat. Semoga Allah memberkati anda.

Ustazah Masnia Nassim

Pengetua Madrasah Wak Tanjong
Al-Islamiah
Terima kasih atas sumbangan baik dan kemurahan hati anda. Kemurahan hati anda akan membantu kami membina masa depan yang cerah untuk pelajar kami. Sokongan anda tidak ternilai bagi kami dan Semoga Allah memberi anda dan keluarga anda banyak berkat.

Mdm Nafisah Suheimi

Pengetua Madrasah Al-Ma’arif
Al-Islamiah

Resources

Article

Social Media